LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜεσσηνίαΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2018 22:43

Φριχτό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Μεσσηνία

Σε τραγωδία στην άσφαλτο κατέληξε η καταδίωξη μετά την αρπαγή νεαρής κοπέλας… 

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τρεις νέοι άνθρωποι (δύο άντρες και μια νεαρή γυναίκα) σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα  το βράδυ της Παρασκευής στο Καλό Νερό. 

Δύο ακόμη, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το eleftheriaonline μιλούν για αρπαγή μιας νεαρής Ρομά, που κατέληξε στην απίστευτη τραγωδία. 

Πιθανολογείται πως το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- καταδίωκε άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της νεαρής.   Φέρεται, μάλιστα, πως το κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά  για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι' αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού. 

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά είχαν κατεύθυνση από την Καλαμάτα προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Από τους επιβαίνοντες μόνον ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά. 

Οι τραυματίες, τους οποίους απεγκλώβισαν πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. 

Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους 5 Ρομά είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)Σήμερα 16:49 | Ειδήσεις

Για «κοστολογημένο και καλά μελετημένο σχέδιο ανάταξης των βασικών υποδομών της Θεσσαλίας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός από το Μουζάκι

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η σταδιακή απομάκρυνση του φαινομένου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51Άγιος Νικόλαος: Φώναξε τον φίλο του στο σπίτι του και τον μαχαίρωσε14:38Σκρέκας για πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των τροφίμων 14:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο