LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΚυκλάδεςΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2018 10:46

“Όμηροι” του μοναδικού υπαλλήλου οι επιβάτες δύο πτήσεων

Η ξαφνική ασθένεια του προκάλεσε την ματαίωση των πτήσεων, καθώς… δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Αεροπλάνο - θεσεις - εσωτερικο - καμπινα

Απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 100 επιβάτες, που επρόκειτο να ταξίδευαν με τις δύο πτήσεις της Παρασκευής, από Αθήνα για Μήλο και αντίστροφα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους επιβάτες να μη πιστεύουν στα αυτιά τους, για ότι άκουγαν! Σύμφωνα με καταγγελίες στο cyclades24.gr, οι επιβάτες των δύο πτήσεων έμαθαν εκείνη την ώρα, οτι οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν… λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως τους ενημέρωσαν! Συγκεκριμένα, Ο μοναδικός υπάλληλος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας που εργάζεται στο αεροδρόμιο της Μήλου δήλωσε αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντα του , λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας.

Αρκετοί από τους επιβάτες μάλιστα ήταν από τα γειτονικά νησιά και λόγω της προβληματικής ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, βρέθηκαν μία και δύο ημέρες νωρίτερα στη Μήλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το αεροπλάνο.

Αμέσως ξεκίνησε μια επιχείρηση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έστω και αργά, με κάποιους από τους επιβάτες ωστόσο να προλαβαίνουν το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος θα αντικατασταθεί από υπάλληλο του αεροδρομίου της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τους επιβάτες η υποστελέχωση του αεροδρομίου Μήλου δημιουργεί πολύ συχνά παρόμοια περιστατικά…

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο