LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΜεσσηνίαΔημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2017 11:31

Έγκλημα χωρίς τιμωρία: ένας χρόνος από την δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Γαργαλιάνοι - κηδεία - δολοφονημένη -  Γεωργία Φιλοπούλου

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την δολοφονία της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου στις 9 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους.

Αν και συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας, σύμφωνα με το gargalianoionline.gr, ακόμη δεν έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο που να ρίχνει φως στην υπόθεση και να απαντά στο ερώτημα ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα. Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην τοπική κοινωνία των Γαργαλιάνων ακριβώς έναν χρόνο πριν πληροφορήθηκε την είδηση της στυγερής δολοφονίας της 35χρονης, μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Την Πρωτοχρονιά του 2016 γέννησε το πρώτο παιδί της χρονιάς για τη Μεσσηνία και το τέταρτο για την οικογένειά της. Στις 9 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ο ίδιος της ο άντρας, την βρίσκει δολοφονημένη. Έχει δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι και ενώ βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό παράδρομο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνων – Λεύκης Τριφυλίας.

Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα, με το ένα να είναι πύλη εισόδου και το άλλο πύλη εξόδου.

Γαργαλιάνοι - Φιλοπούλου - δολοφονία

Ο σύζυγός της, πυροσβέστης στο επάγγελμα, ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του μετά από καυγά που είχαν έφυγε από το σπίτι το προηγούμενο απόγευμα. Η γυναίκα του δεν γύρισε το βράδυ και το πρωί αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο, πήρε τους εργάτες να πάει στα κτήματα.

Περνώντας από τη συμβολή με τον παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Ένα χρόνο μετά η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη στις έρευνες της Αστυνομίας που συνεχίζουν να κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι. Παράλληλα, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που να φωτίζει το ερώτημα ποιος ή ποιοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤι καιρό θα κάνει την ΤρίτηΧθες 18:04 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελοςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

«Ζητούν μια εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου όπως λένε να λάμψει όλη η αλήθεια».

Novartis - Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Δουλειά της δικαιοσύνης είναι να βρει τους ηθικούς αυτουργούςΧθες 18:48 | Ειδήσεις

Συνολική ποινή 25 μηνών φυλάκισης στον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη και 33 μήνες στην Μαρία Μαραγγέλη επέβαλε το Μονομελές πλημμελειοδικείο, ορίζοντας 3ετή αναστολή στην έφεση των δύο πρώην προστατευόμενων μαρτύρων.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη σορός άντραΧθες 22:30 | Ειδήσεις

Οι έρευνες των λιμενικών Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο για την ταυτοποίηση των δύο σορών, όσο και για τις συνθήκες θανάτου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:09Νεοχώρι Πάτρας: Στο νοσοκομείο ασθενής από τον ιό του Δυτικού Νείλου23:59UCL: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 35...επιβάτες αξίας 18,33 δισεκατομμύρια ευρώ στο ταξίδι στ' αστέρια23:42Έφοδος ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού23:25Καραλής: Θέλω να εξαντλήσω όλα μου τα όρια και όταν τελειώσει η καριέρα μου στον αθλητισμό να ξέρω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα23:11ΗΠΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο Τραμπ22:57Σοκ στην Πάτρα: 21χρονος βρέθηκε νεκρός πάνω στον υπολογιστή του22:43Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη σορός άντρα22:29Novartis - Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Δουλειά της δικαιοσύνης είναι να βρει τους ηθικούς αυτουργούς22:14ΟΠΕΚΕΠΕ: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά στο Ηράκλειο, η δίκη με τους 104 κατηγορούμενους22:00Παναθηναϊκός - Βιτόρια: Έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν στο Κορωπί με τους συνεργάτες του21:42Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων έφερε η απόφαση Novartis21:28Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο ο αναβάτης της μηχανής21:14Ψηλορείτης: Τραυματίστηκε 25χρονη κατά την ανάβαση – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής21:00Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελος20:46Το “Υγεία πάνω απ’ όλα” με τη Φωτεινή Γεωργίου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου20:32ΗΠΑ: Σήμερα η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Τραμπ20:17Εισαγγελική διάταξη για την κατάσχεση των κινητών της μητέρας και της γιαγιάς του Παναγιωτάκη19:47Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: 86χρονος οδηγός "καβάλησε" πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του (εικόνες)19:30Εύβοια: 60χρονος τραυμάτισε τη 49χρονη σύζυγό του με μαχαίρια19:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο