LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΛάρισαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2017 23:59

Πέθανε ο Αντώνης Κορέστης

Ο 37χρονος διαιτητής και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

διαιτητής - Αντώνης Κορέστης

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα και ιδιαίτερα ο αθλητικός κόσμος, καθώς σήμερα το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο Λαρισαίος διαιτητής Αντώνης Κορέστης, σε ηλικία 37 ετών.

Ο άτυχος νέος που υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Λάρισας και εδώ και ένα μήνα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αίμα του.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη και η ΕΠΣΛ με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Λάρισας αναφέρει:

Μετά από τον απρόσμενο χαμό του διαιτητή Κορέστη Αντωνίου, συγκλήθηκε πριν λίγο έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και αποφάσισε τα παρακάτω:

διαιτητής - Αντώνης Κορέστης

1) Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος

2) Κατάθεση στεφάνου

3) Κατάθεση χρηματικού ποσού σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη

4) Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (υποδομών και αντρικών)

5) Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

6) Με απόφαση της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, άπαντες οι διαιτητές θα εμφανιστούν στην επόμενη αγωνιστική με μαύρα περιβραχιόνια.

Η οικογένεια της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας έχασε σήμερα εντελώς αδόκητα ένα αξιόλογο μέλος της. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Κορέστη και τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Αντώνη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

διαιτητής - Αντώνης Κορέστης

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΛάρισαΔιαιτητής
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο