LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /Σέρρες /

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω

Δημοσίευση: 11 Μαΐου 2015 21:58

Ιερόσυλος είχε «ρημάξει» εκκλησίες στις Σέρρες

Εκκλησίες των Σερρών είχε βάλει στο στόχαστρό του ένας 59χρονος, ο οποίος έκλεβε ιερά σκεύη για να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήρια.

Ιεαρά σκεύη

Δίωξη για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, άσκησε ο εισαγγελέας Σερρών σε 59χρονο, ο οποίος έκλεβε ιερά σκεύη από εκκλησιές, με σκοπό να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήρια.

Ο 59χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, όταν το απόγευμα του Σαββάτου, στην προσπάθειά του να αρπάξει ιερά σκεύη από εκκλησία, έγινε αντιληπτός από 56χρονο νεωκόρο, οι φωνές του οποίου ξεσήκωσαν τους γείτονες και κινητοποίησαν τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι τις τελευταίες μέρες είχε κλέψει άλλες δύο εκκλησίες, ενώ στις 7 Μαΐου είχε προσπαθήσει να πουλήσει ένα δισκοπότηρο σε ενεχυροδανειστήριο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα σκεύη που κατάφερε να αφαιρέσει από τις εκκλησίες, τα οποία και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των ιερών ναών, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο