LATEST NEWS
 
Εκλογές /ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 2015Δημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2015 14:00 | Ανανέωση: 09 Ιανουαρίου 2015 20:37

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ο Θεόδωρος Φορτσάκης. Δείτε τους συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Σε Μεσσηνία και Β΄ Θεσσαλονίκης υποψήφιος ο Αντώνης Σαμαράς.

Γραφεία Νέα Δημοκρατία - ΝΔ - Συγγρού

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, με τον

Υποψήφιος βουλευτής στην Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης είναι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα μετέχει μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Οικονόμου.

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφιος ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος και πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ενώ ο εξάδελφος και συνονόματος του Κώστας Καραμανλής, υιός του Αχιλλέα, είναι υποψήφιος στις Σέρρες.  

Ως αποτέλεσμα των προσχωρήσεων και επιστροφών στην Νέα Δημοκρατία, υποψήφιοι με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια θα είναι η Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα, ο Γιώργος Νταβρής στην Άρτα (μετακόμισε από την Αχαϊα), η Μίκα Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα και ο Γιώργος Κασαπίδης στην Κοζάνη.

Στην μάχη του σταυρού μπαίνουν και αρκετοί μέχρι πρότινος Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων όπως οι Παναγιώτης Κοκκορης και Σίμος Σιμόπουλος (αμφότεροι στην Α΄Θεσσαλονίκης) κι ο Άγγελος Τσιγκρής  (Αχαϊας).

Στην Α΄ Αθηνών κατεβαίνουν, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη (από το Επικρατείας), ο Νικήτας Κακλαμάνης (που επέστρεψε στην ΝΔ) , οι Υπουργοί Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θάνος Πλεύρης και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Μανώλης Μαυρομάτης, πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Στην Β΄ Αθηνών μετακόμισαν από την Κέρκυρα ο Νίκος Δένδιας και από τα Ιωάννινα η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο, πέραν όλων των νυν βουλευτών του κόμματος (πλην του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος με δική του θέληση δεν είναι υποψήφιος) μετέχει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως κι ο αντιπρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Άγης Βερούτης.  

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν οι Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Γιώργος Ορφανός. Στο ψηφοδέλτιο πάντως φιγουράρει και πάλι το όνομα «Αντώνης Σαμαράς», ωστόσο πρόκειται προφανώς για συνωνυμία και συνεπωνυμία με τον Πρωθυπουργό.

Στην Β΄ Θεσσαλονίκης κατέρχονται ο Θεόδωρος Καράογλου και ο πρώην Γ.Γ. Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Στην Α΄ Πειραιά κατέρχεται ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος και το μοντέλο-ηθοποιός Νόνη Δούνια, ενώ στην Β΄ Πειραιά, μαζί με εκείνη των νυν βουλευτών Γιάννη Τραγάκη και Τάσου Νεράτζη, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είναι υποψήφιος στην Λέσβο (από το Επικρατείας), ο Καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης στην Σάμο (ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος), ενώ ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης μετακόμισε στην περιφέρεια Χίου (από την Α΄ Αθηνών).

Από τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ξεχωρίζουν είναι ο πρώην Δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης (Λάρισα) και ο επί 4 τετραετίες Δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς (Φθιώτιδας).

Στην Αρκαδία υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία είναι η Εύη Τατούλη, κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ενώ στον Έβρο ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης. 

 Διαβάστε όλα τα ονόματα πατώντας εδώ.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίαςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση των διαμεσολαβητών για εκεχειρία. Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση του Ισραήλ.

Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

Στο εσωτερικό της Μονής που μετατρέπεται σε τζαμί, μπήκε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Άννα Ανδρέου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες. Ποια η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. 

Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνησηΣήμερα 21:05 | Ειδήσεις

Που αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της επιστροφής των εκδρομέων από τις διακοπές του Πάσχα. 

Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την ΕυρώπηΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Κίνας. Ποια η σημασία της επίσκεψης για την Ευρώπη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο