Η πρώτη κεφαλλονίτικη μπύρα είναι γεγονός!
Της Άντας Τράκου
Η επιχειρηματικότητα των νέων νικά την κρίση!
Η πρώτη μικρο -ζυθοποιία Κεφαλονιάς και Ιθάκης γεννήθηκε στον Καραβόμυλο, ένα μικρό ψαροχώρι της Κεφαλονιάς από την αγάπη του Νίκου και του Κυριάκου Μωραΐτη για τον τόπο τους.
Μετά από σπουδές στο εξωτερικό επέστρεψαν εκεί και τόλμησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα με τη βοήθεια του θείου τους Γιάννη Πολυχρονάτου. Έτσι βγήκε στην αγορά η Kefalonian beer.
Ο Νίκος σπούδασε πολιτικός μηχανικός όμως κάποιες εικόνες στη διαδρομή από το σπίτι του στο πανεπιστήμιο , έμελε να γεννήσουν την ιδέα που θα άλλαζε τη ζωή του και θα χάριζε στη Κεφαλονιά κι όχι μόνο ακόμη ένα ξεχωριστό προϊόν.
Ο Νίκος κι ο Κυριάκος ετοιμάζουν τις επόμενες ετικέτες που θα είναι έτοιμες το χειμώνα. Οι νέοι τολμούν για να κάνουν όλο τον κόσμο να ζητά την Κεφαλλονίτικη μπύρα.