ΓΙΩΤΗΣ
Δημοσίευση: 08 Ιουνίου 2016 15:57Γιώτης: Νέα κορυφαία διεθνής διάκριση για τις σοκολάτες Sweet & Balance
Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award 2016), του International Taste & Quality Institute Awards (ITQI) κατέκτησαν, για ακόμη μία φορά, οι σοκολάτες Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ Γάλακτος με Αμύγδαλα, καθώς και όλες οι Γεμιστές, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική και γευστική υπεροχή τους.
Οι σοκολάτες Sweet & Balance που, όπως όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς, είναι κατάλληλες για όσους επιθυμούν να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή, δεδομένου ότι δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού Stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένα λιπαρά και περιορισμένες θερμίδες, διακρίθηκαν για την εξαιρετική γεύση τους, που διευκολύνει όλους εκείνους που «ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό».
Το Superior Taste Award είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στο χώρο των τροφίμων και ποτών. Έχει θεσμοθετηθεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Διεθνές Ινστιτούτο International Taste & Quality Institute Awards - τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, που έχει ως κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Η αξιολόγηση των υποψήφιων προϊόντων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών θεσμών.
Τι είναι τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά επιδορπίων, που χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου, συμβάλλει στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Γι’ αυτό, τα επιδόρπια Sweet & Balance είναι ιδανικά για άτομα που επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου τους, προσέχουν τη διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα με στόχο τη διατήρηση ή την απώλεια βάρους.
Η ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance είναι το αποτέλεσμα καινοτόμων εφαρμογών του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, που θεωρείται ένα από τα πλέον προηγμένα στην Ελληνική βιομηχανία τροφίμων.