LATEST NEWS
 
2014 FIBA Basketball World Cup /Ειδήσεις /

Εθνική Ελλάδος

Δημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2014 10:13

Για την πρωτιά κόντρα στην Αργεντινή

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Ισπανίας η εθνική μας ομάδα, που σήμερα (23:00 live στον ant1news.gr) παίζει με την Αργεντινή για την πρωτιά του ομίλου.

Ισπανία - Μουντομπάσκετ - Ελλάδα - Φιλιππίνες

Με σούπερ άμυνα η εθνική μας ομάδα μπάσκετ «πάτησε» την Κροατία με 76-65 κι έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Ισπανίας.

Επόμενος στόχος για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, που παραμένει αήττητη στο Μουντομπάσκετ, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που θα επιτευχθεί με νίκη κόντρα στην Αργεντινή, στο αποψινό ματς, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από τον ΑΝΤ1, τόσο τηλεοπτικά, όσο και διαδικτυακά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σεβίλλη, αξίζει να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, και μάλιστα με απόλυτο νικών στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.  

Το παιχνίδι με την Αργεντινή, όπως είπε και ο Φώτης Κατσικάρης είναι κάθε άλλο παρά εύκολο. Όμως «τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση από τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε νέα ομάδα και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το απολαμβάνουμε όλοι μας» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά τη νίκη επί της Κροατίας.

Τη νίκη και το 5 στα 5 θέλουν και οι διεθνείς μας, όπως είπε ο Κώστας Βασιλειάδης, που επίσης χαρακτήρισε δύσκολο το ματς με την Αργεντινή.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο