LATEST NEWS
 
2014 FIBA Basketball World Cup /Ειδήσεις /

Εθνική Ελλάδος

Δημοσίευση: 09 Αυγούστου 2014 23:30

Καϊμακόγλου: Οδηγός μας για τη συνέχεια το τελευταίο δεκάλεπτο

Μήνυμα για χαμηλούς τόνους και δουλειά έστειλε ο Κώστας Καϊμακόγλου, μετά την ήττα της Εθνικής μας από τη Γαλλία στο διεθνές φιλικό τουρνουά στο Πο.

Κώστας Καϊμακόγλου

Στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η Εθνική Ανδρών από την φιλική ήττα από τους Γάλλους ενόψει του Μουντομπάσκετ, στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, τονίζοντας ότι είναι «καλό να βλέπουμε τα λάθη μας» και το πως «αντιδρά η ομάδα» σε τέτοιες καταστάσεις.

«Όπως είπαμε μετά την αναμέτρηση με τη Σερβία ότι δεν θέλουμε διθυράμβους, έτσι και σήμερα δεν θέλουμε... κηδείες. Είμαστε στα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι καλό να βλέπουμε και τα πάνω μας και τα κάτω μας. Θέλουμε να δούμε πως αντιδρά η ομάδα σε όλες τις καταστάσεις και θέλουμε να δούμε τα λάθη μας. Στο στάδιο που βρισκόμαστε σίγουρα θα πρέπει να μας πειράζει όταν ένα παιχνίδι "φεύγει" πολύ, αλλά από την άλλη θα πρέπει να αισθανόμαστε ότι είναι καλό να βλέπουμε τα λάθη μας, ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά και να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Έλληνας διεθνής.

«Μπορεί πολύ να θεωρούν πως δεν είναι τόσο σημαντικό, όμως, το γεγονός ότι ένα φιλικό παιχνίδι το "γυρίσαμε" από μια τόσο μεγάλη διαφορά και το κάναμε ντέρμπι, δείχνει το χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Αυτό χτίζεται μέσα από τέτοια παιχνίδια. Όταν είσαι κάτω στο σκορ ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να πολεμάς. Και όταν είσαι πάνω αντιστρόφως, πρέπει να κάνεις το ίδιο. Να μην σε απασχολεί το ότι είσαι ψηλά, αλλά να παλεύεις για να διευρύνεις κι άλλο τη διαφορά. Θεωρώ ότι το τελευταίο δεκάλεπτο θα πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Επίσης, πρέπει να δούμε πως παίξαμε... Παίξαμε καλύτερη άμυνα, παίξαμε με αλλαγές, αλλάξαμε το ρυθμό και θεωρώ πως σε κάποιες αντίστοιχες συνθήκες θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως όπλο», πρόσθεσε ο Καϊμακόγλου.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο