Κάντε κλικ εδώ και δείτε πρώτοι σε beta έκδοση το ανανεωμένο site του ANT1 >

10 ΧΡΟΝΙΑ « ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

Δέκα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ συμπληρώνει φέτος η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού. Δέκα χρόνια, μέσα στα οποία έχει προβάλει εκατοντάδες θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, εκατοντάδες οργανώσεις, εθελοντικές πρωτοβουλίες αλλά και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους τους. Η εκπομπή και η Μαρί Κυριακού έχει πολυβραβευτεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό για το έργο της. Έτσι και φέτος θα συνεχίσει να ενημερώνει γι αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον: Για πρόσωπα και γεγονότα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ανακούφιση και στήριξη. Καθημερινά στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ UNICEF H MΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών που ζουν σε εμπόλεμες περιοχές και των προσφυγόπουλων, η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησαν την εκστρατεία #Εmergency Lessons. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής η Μαρί Κυριακού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της UNICEF Eλλάδος. Την προσεχή εβδομάδα 11 έως 13 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού με αντιπροσωπεία της UNICEF, θα μεταβεί στην Ιορδανία και θα επισκεφθεί έναν από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς Σύριων προσφύγων προκειμένου να μεταδώσει την αξία της εκπαίδευσης στα μικρά προσφυγόπουλα. Η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησαν το Hashtag “emergency lessons”, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεο παιδιών που μιλούν για την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης. Ανάλογο βίντεο δημιουργήθηκε και από την Πρέσβειρα της UNICEF Μαρί Κυριακού στο οποίο μοιράζεται την καλύτερη σχολική της φωτογραφία και αναφέρεται στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης αυτών των παιδιών . Σύμφωνα με τα στοιχεία της UNICEF 462 εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας ζουν σε εμπόλεμες περιοχές η σε φτωχές χώρες, ενώ 72 εκατομμύρια παιδιά έχουν απελπιστική ανάγκη από εκπαιδευτική υποστήριξη.

10 ΧΡΟΝΙΑ « ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

Δέκα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ συμπληρώνει φέτος η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού. Δέκα χρόνια, μέσα στα οποία έχει προβάλει εκατοντάδες θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, εκατοντάδες οργανώσεις, εθελοντικές πρωτοβουλίες αλλά και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους τους. Η εκπομπή και η Μαρί Κυριακού έχει πολυβραβευτεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό για το έργο της. Έτσι και φέτος θα συνεχίσει να ενημερώνει γι αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον: Για πρόσωπα και γεγονότα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ανακούφιση και στήριξη. Καθημερινά στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΣΕ 11 ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τις πιο θερμές ευχαριστίες εισέπραξε η Μαρί Κυριακού από τους εκπροσώπους 11 Ιδρυμάτων και Οργανώσεων, στους οποίους παρέδωσε τις επιταγές από τα έσοδα της τηλεφωνικής Γραμμής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ». Οι εκπρόσωποι τόνισαν ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η οικονομική στήριξη, προκειμένου να συνεχίσουν σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία να προσφέρουν στα παιδιά την φροντίδα που χρειάζονται και έχουν ανάγκη. Η Μαρί Κυριακού κατά την παράδοση των επιταγών που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ευχαρίστησε καταρχήν τους τηλεθεατές που από το υστέρημά τους, ενίσχυσαν με τα τηλεφωνήματα τους την Γραμμή και συνεπώς και τον σκοπό για το οποίο δημιουργήθηκε. «Χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, τη συνεισφορά του και την αγάπη του δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε αυτά που προσφέραμε σήμερα στα 11 Ιδρύματα και αυτό αποδεικνύεται γι’ ακόμη μία φορά ότι όταν ενωνόμαστε μπορούμε να κάνουμε θαύματα» είπε, ενώ οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων χαρακτήρισαν την προσφορά της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ανεκτίμητη. Τα Ιδρύματα που ενισχύθηκαν είναι: «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ», «Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», «ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΊΝΑΣ», το «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», «ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», «ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και «ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΜΕΑ/ΚΑΛΥΜΝΟΣ». Μέχρι σήμερα έχουν ενισχυθεί οικονομικά περισσότερα από 55 Ιδρύματα, Σωματεία και Οργανώσεις από όλη την Ελλάδα.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ: « ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ».

Η Μαρί Κυριακού και ο ηθοποιός Άρης Πλασκασοβίτης, έκαναν την πρώτη τους εγγραφή στο στούντιο για το νέο βιβλίο της συγγραφέα, Μάικ ο Φασολάκης: « ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ». Στο στούντιο εκφώνησαν μαζί το σποτ που μεταδίδεται για το καινούργιο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα βιβλίο διασκεδαστικό, με χιούμορ, με χαριτωμένες παιδικές κόντρες αλλά και έναν καινούργιο ήρωα ..Τον Μπάμπη τον Αρακά! Το βιβλίο εκδίδεται από τις εκδόσεις Ψυχογιός, σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση και δώρο το DVD με την αφήγηση της Μαρί Κυριακού.

Η ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ UNICEF

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF, απένειμε βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες που προωθούν τα δικαιώματα των παιδιών, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων τους. Στο πλαίσιο αυτό η UNICEF, βράβευσε την συγγραφέα και παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Μαρί Κυριακού για το εξαιρετικό, όπως είπαν, έργο που επιτελεί για την προστασία των παιδιών στην Ελλάδα και την προώθηση των δικαιωμάτων τους. Η Μαρί Κυριακού εξήρε το έργο της UNICEF και τα ιδανικά που πρεσβεύει: «Η UNICEF, φροντίζει όλα τα παιδιά του κόσμου και αυτό είναι ένα κοινό μας σημείο. Εμείς χρησιμοποιούμε καθημερινά την δύναμη της τηλεόρασης για καλό σκοπό. Ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμε τους τηλεθεατές. Και καθώς η ενημέρωση και η γνώση είναι σπουδαία εργαλεία για να πετύχεις, έχουμε ενεργοποιήσει εκατοντάδες ανθρώπους να συμμετέχουν». Στην εκδήλωση τιμήθηκε με το βραβείο «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», και το Λιμενικό Σώμα για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί στη διάσωση και προστασία των παιδιών- προσφύγων και μεταναστών. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στην Στοά του Βιβλίου, βραβεύτηκαν έργα παιδιών από όλη την Ελλάδα, που ζωγράφισαν και έγραψαν για τα δικαιώματα τους.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ»

Η Μαρί Κυριακού βράβευσε τους μαθητές των νηπιαγωγείων που ξεχώρισαν στον δεύτερο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Η Ιστορία του Σχολείου μου», που διοργανώθηκε από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 ΜΕ ΑΓΑΠΗ και συγγραφέας βράβευσε τους μαθητές των νηπιαγωγείων που συμμετείχαν με εικαστικές συνθέσεις και ξεχώρισαν στο μαθητικό διαγωνισμό, καθώς αφηγήθηκαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο με τα εντυπωσιακά χρώματα και τη μοναδική φαντασία τους την ιστορία των σχολείων τους. Η κα Κυριακού έδωσε τα συγχαρητήρια της σε όλες τις συμμετοχές, ενώ παράλληλα ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία. Παρουσία του υφυπουργού Παιδείας βραβεύθηκαν δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που ανέδειξαν μέσα από αρχειακή έρευνα συνεντεύξεις και μαρτυρίες στην ιστορική διαδρομή του σχολείου τους. Ο γγ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας βράβευσε το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, το σχολείο από όπου αποφοίτησε. Η Νάντια Βαλαβάνη βράβευσε σχολεία της Κρήτης και ο Γιώργος Παπαδάκης το Γυμνάσιο Χαλανδρίου. Η Ευαγγελία Κανταρτζή, πρόεδρος του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού, τόνισε πως όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό έκαναν εξαιρετικές δουλειές που ανέδειξαν αυτό το ζητούμενο του διαγωνισμού, την ιστορία του σχολείου. «Η ιστορία του σχολείου είναι στην ουσία και η ιστορία της εκπαίδευσης μας αλλά και η ιστορία της πατρίδας μας», είπε η κα Κανταρτζή. Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή των ειδικών βραβείων στο σχολείο του 18 Ανω και στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Βραβεία ανθρωπιάς στην Μαρί Κυριακού και το Λιμενικό από την Unicef

Η Μαρί Κυριακού με την εκπομπή της "Με Αγάπη" βρίσκεται στο πλευρό χιλιάδων παιδιών και συμβάλλει ενεργά στην προώθηση του εθελοντισμού. Το Λιμενικό Σώμα τους τελευταίους μήνες οργώνει νυχθημερόν τις ελληνικές θάλασσες για να σώσει τα προσφυγόπουλα. Μέχρι σήμερα 87.000 πρόσφυγες και περισσότερα από 15.000 παιδιά διασώθηκαν χάρη στην αυταπάρνηση αυτών των ανθρώπων που σήμερα βραβεύτηκαν με το βραβείο Λάμπρος Κανελλόπουλος από την ελληνική εθνική επιτροπή της Unicef. Παράλληλα, κορυφαίο βραβείο για το φιλανθρωπικό έργο απονεμήθηκε στη Μαρί Κυριακού η οποία με την εκπομπή της «Με Αγάπη» βρίσκεται στο πλευρό χιλιάδων παιδιών της Unicef και συμβάλλει ενεργά στην προώθηση του εθελοντισμού. Παιδιά από όλη την Ελλάδα έγραψαν και ζωγράφισαν για τα δικαιώματα τους και βραβεύτηκαν. Μίλησαν για την αγάπη, την ελευθερία και την ασφάλεια μέσα από τις ζωγραφιές τους, τα παραμύθια τους και τις εφημερίδες τους. Μίλησαν για τα 232 εκατομμύρια ανθρώπων που ξενιτεύτηκαν και για τα 35 εκατομμύρια παιδιών που ζουν μόνα τους χωρίς φροντίδα ενηλίκου. Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και όλα τα παιδιά του κόσμου και ειδικά τα προσφυγόπουλα χρειάζονται μια ακόμη ευκαιρία.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η Μαρί Κυριακού, τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών για την στήριξή της στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ», που φιλοξενεί και φροντίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Η Μαρί Κυριακού παρέλαβε από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ.Γιάννη Κασσαβό τιμητική πλακέτα για την συνολική προσφορά της στα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και διαβίωσης.
Ιδιαίτερα φορτισμένη απο συναισθήματα , ήταν και η στιγμή που τα παιδιά που φροντίζει το Σωματείο, της προσέφεραν μία ανθοδέσμη και μία δική τους χειροτεχνία με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης-«Στη δική μας Μαρί»- εγραφε το ξεχωριστό τους ευχαριστώ για την συμβολή της στο έργο της «ΑΡΩΓΗΣ».
Ο Δήμαρχος Αχαρνών είπε ότι «Είναι μια ξεχωριστή μέρα, που βραβεύουμε την κυρία Μαρί Κυριακού, έναν άνθρωπο που μας έχει βοηθήσει εξαιρετικά σημαντικά στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού.
Τα παιδιά που έχουν ανάγκη, παιδιά με αναπηρίες, τα οποία σήμερα έχουν βγεί έξω από τα σπίτια τους μέσα από αυτήν τη συμβολή.»
Η Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κυρία Βίκυ Ελλιοτ,ανέφερε ότι «είναι μεγάλη τιμή για την ΑΡΩΓΗ, να είναι κοντά της η Μαρί Κυριακού.
Δεν είναι μονον ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι ένας ανθρωπος της προσφοράς, που έχει αφιερώσει τη ζωή του να δίνει χαρά σε όλον τον κόσμο που την έχει ανάγκη. Είναι πάντα δίπλα μας και την ευχαριστούμε πολύ.»
Ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαρί Κυριακού , αφού τους ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση είπε: « Παίρνω πάντα πολύ μεγάλη χαρά και μεγάλη αγάπη. Οι συνεργάτες μου και εγώ τόσα χρόνια μέσα από την εκπομπή έχουμε ζήσει πολλές έντονες συγκινήσεις και υπέροχες στιγμές.
Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου γι αυτήν την αγάπη.»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, ενώ η Μαρί Κυριακού ξεναγήθηκε στη συνέχεια, από τον Δήμαρχο στους χώρους της Ανθοκομικής Εκθεσης του Δήμου που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην περιοχή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ (ΠΕΝ)

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις μπλούζες που είχε σχεδιάσει με σύνθημα «Keep giving and get love».
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», μαζί με την Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων «Serendipity» στα οποία διατίθενται οι μπλούζες, παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου κ. Ηρώ Ζερβάκη τα χρήματα από τις πωλήσεις προκειμένου να στηρίξουν με αυτά τα παιδιά που διαβιούν εκεί.
«Θέλω να ευχαριστήσω», είπε η Μαρί Κυριακού, «για ακόμη μία φορά όλους εκείνους που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και έτσι καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδιά.»
Η κ. Ζερβάκη αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στην πρωτοβουλία της κ. Κυριακού. «Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Κυριακού βρίσκεται στο πλευρό μας και στηρίζει το έργο μας. Είναι πάντα δίπλα μας και πάντα βρίσκει τρόπους για να στηρίξει τα παιδιά μας.»
Η ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity ευχήθηκε να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη.

3Η ΧΡΟΝΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Η Μαρί Κυριακού, παρέδωσε τις επιταγές από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω της τηλεφωνικής "ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ", σε εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων.
Κατά την εκδήλωση η κυρία Κυριακού, συνομίλησε μαζί τους για το έργο που επιτελούν, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρέδωσε τις επιταγές που θα τους προσφέρουν μια μικρή ανακούφιση στη λειτουργία τους.
"Θέλω να ευχαριστήσω" είπε η Μαρί Κυριακού, "μέσα από την καρδιά μου όλους τους τηλεθεατές που συνεχίζουν και στηρίζουν το έργο μας".
Ενώ οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων και Σωματείων, ανέφεραν τόσο στην ίδια, όσο και σε δηλώσεις τους πόσο σημαντική είναι η βοήθεια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ. "Είναι" ,είπαν, "για μας μια μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέφτονται και μας στηρίζουν".
Τα Ιδρύματα που έλαβαν τις επιταγές είναι: "Ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ", "Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ", "ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ", "ΑΛΜΑ", "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ", "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ", " ΕΨΥΠΕ" ΚΑΙ "ΑΝΑΔΥΣΗ".
Στα τρία χρόνια λειτουργίας της Γραμμής έχουν ενισχυθεί 50 Ιδρύματα.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ - ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Η Μαρί Κυριακού και η Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και δημιουργούν μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ για την ενίσχυση του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, τα σχέδια των οποίων επιμελήθηκε η Μαρί Κυριακού.
Με σύνθημα «keep giving and get love», «συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη», οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ της Μαρί Κυριακού διατίθενται στα δύο καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής τους σελίδας.
Σε 3 διαφορετικά σχέδια, 1 παιδικό και 2 γυναικεία, οι μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζουν το έργο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί 35 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 2.5 έως 5.5 ετών.
Για τις μπλούζες ΜΕ ΑΓΑΠΗ, η Μαρί Κυριακού δήλωσε: «Είναι μια ακόμη συνεργασία που κάνουμε για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να μεγαλώσουν με αγάπη και χωρίς προβλήματα. Έτσι σχεδίασα μια μπλούζα ειδικά γι αυτόν τον σκοπό και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, που φιλοξένει και συντηρεί παιδάκια από 2,5 έως 5,5 χρόνων. Στην προσπάθεια μας αυτή αρωγός και στήριγμα στάθηκε η Αφροδίτη Παπαξένου, όπου μέσω των καταστημάτων της αλλά και online θα διαθέτει τα μπλουζάκια που είναι για παιδιά αλλά και γυναικεία. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη!!!!Αυτό είναι το σύνθημα μας για να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά»!
Η Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity δήλωσε: «τα καταστήματα Serendipity ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους στο έργο αγάπης της κυρίας Μαρί Κυριακού. Με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την αγάπη της για τα παιδιά δημιουργήσαμε αυτό το μπλουζάκι του οποίου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρί Κυριακού, γιατί χάρη στη δική της ευαισθησία αυτό το μπλουζάκι έγινε ένα κίνητρο ανθρωπιάς. Ας ενωθούμε όλοι σ’ αυτό το δώρο αγάπης, να το αποκτήσουμε, να το δωρίσουμε, ως κίνηση αγάπης για αυτά τα παιδιά που την έχουν τόσο ανάγκη. Συνεχίστε να προσφέρετε και κερδίστε αγάπη».
Η κυρία Ζερβάκη, πρόεδρος του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου δήλωσε: «Η νέα πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού συναντά “Με αγάπη” τον ευαίσθητο χώρο της παιδικής προστασίας στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Και με μπλούζες προσφοράς και αγάπης αγκαλιάζει τα παιδάκια που χρειάζονται τροφή, στέγη, περίθαλψη, εκπαίδευση. Της ευχόμαστε να έχει επιτυχία στην προσπάθειά της και την ευχαριστούμε που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας».
Τα δύο καταστήματα Serendipity βρίσκονται στην οδό Παπαφλέσσα 16 και στη Λεωφόρο Κηφισίας 292, στο Νέο Ψυχικό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742302
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.serendipityshops.gr

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ "ΦΙΛΥΡΟ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Μαρί Κυριακού βρέθηκε κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό χωριό "Φίλυρο" στη Θεσσαλονίκη με δώρα, γλυκά και εκατοντάδες τρόφιμα από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που προσφέρθηκαν για τη στήριξη της διαβίωσης των παιδιών.
To Διοικητικό Συμβούλιο του Παιδικού Χωριού υποδεχόμενο την κα. Κυριακού εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση για το ενδιαφέρον της προς τα παιδιά. Η συγγραφέας και παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ξεναγήθηκε στο χωριό, συζήτησε και έπαιξε με τα παιδιά, τους χάρισε δώρα και παραμύθια με τον Μάικ το Φασολάκη, ζωγράφισε αλλά και έπαιξε μαζί τους σε ένα από τα σπιτάκια του χωριού. "Είναι πολύ σημαντικό", είπε σε δήλωσή της, "να μπορείς να προσφέρεις αγάπη και χαρά στα παιδιά. Και εμείς την αγάπη τη δίνουμε απλόχερα. Τώρα που καταφέραμε να τους δώσουμε και χαρά, χαιρόμαστε και εμείς διπλά". Η Μαρί Κυριακού ενίσχυσε και το bazaar του παιδικού Χωριού αγοράζοντας εικόνες αλλά και δωράκια στα ίδια τα παιδιά που διαμένουν εκεί.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, Ζωή Δανιηλίδου, είπε ότι η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ έχει απήχηση στον κόσμο καθώς και προσφορά έμπρακτης αγάπης και αυτό είναι που μετράει.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Αντώνης Ρωμανός, εκ μέρους των Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, που προσέφεραν περισσότερες από 300 σακούλες προϊόντων, σχολίασε πως "χαιρόμαστε που σε συνεργασία με την εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζουμε παιδιά που το έχουν ανάγκη".

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ»: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της γιόρτασαν τα επτά χρόνια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1.
Στην εκδήλωση, όπου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στελέχη και εργαζόμενοι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προβλήθηκε βίντεο με τις ενέργειες, τις δράσεις, τις αποστολές αλλά και το συνολικό έργο της εκπομπής. Ειδικά για την εκδήλωση είχε ετοιμαστεί σχετικό φωτογραφικό λεύκωμα, από την πορεία των επτά χρόνων της εκπομπής.
Η Μαρί Κυριακού, συγκινημένη αλλά και ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την απήχηση, δήλωσε:
«Γιορτάζουμε 7 χρόνια, 1300 εκπομπές. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά έχουμε πάντα στο πλευρό μας, τον Πρόεδρο μας κ. Μίνω Κυριακού, τον Αντιπρόεδρό μας Θοδωρή Κυριακού και όλους τους ανθρώπους, όλων των τμημάτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Όποτε έχουμε χρειαστεί τη βοήθειά τους είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Μίνως Κυριακού, ο οποίος δήλωσε:
«Η Μαρί είναι 24 χρόνια στον ΑΝΤ1 και 7 στην εκπομπή. Είναι μια πολύ πετυχημένη εκπομπή με φοβερό έργο. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτό, για τη δουλειά που κάνουν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».
Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το ΜΕ ΑΓΑΠΗ και την υπέροχη δουλειά που κάνει η Μαρί και οι συνεργάτες της. Είναι πολύ σπουδαίο κοινωνικό έργο, στέκεται δίπλα σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε έτσι γερά για πολύ καιρό».
Ο κ. Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο της εκπομπής:
Επτά χρόνια τώρα, από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και σήμερα, ανελλιπώς, καθημερινά, μία εκπομπή που λειτουργεί σαν πλατφόρμα συνεισφοράς, μία εκπομπή που είμαστε όλοι περήφανοι που την έχουμε. Αθόρυβα σε καθημερινή βάση, δίνει βήμα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια αλλά και σε εκείνους που θέλουν να προσφέρουν. Και νομίζω ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελληνική τηλεόραση που καθημερινά προσφέρει τόσο πολύ».

UNESCO STAR F.C- ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ-ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου, στον φιλανθρωπικό αγώνα που δόθηκε μεταξύ της ομάδας της UNESCO-STAR F.C.
και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και πολλών καλλιτεχνών για την ενίσχυση της ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού και η οποία στηρίζει 10 Ιδρύματα.
Ήταν μια μέρα γιορτής ,χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους ενίσχυσαν τη ΓΡΑΜΜΗ , ώστε να στηριχθούν οικονομικά τα Ιδρύματα, στα οποία διαβιούν και συντηρούνται παιδιά με προβλήματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ.Μ.Κυριακού, στον οποίο απενεμήθη τιμητική πλακέτα από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Τιμητική πλακέτα απένειμαν από την UNESCO και στην Μαρί Κυριακού, για το συνολικό κοινωνικό της έργο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές δόθηκαν τιμητικά μετάλλια .
Oσοι παραβρέθηκαν , απόλαυσαν και πλούσιο θέαμα από παραδοσιακά συγκροτήματα που χόρεψαν, αθλητικούς συλλόγους που έκαναν επιδείξεις, καθώς και θεατρικά παιχνίδια.
Την σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά η Μαρί Κυριακού, αφού ευχαρίστησε όλους τους θεατές για την συμμετοχή τους.
Ο αγώνας έληξε 6-4 υπέρ των βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών της UNESCO-STAR F.C.

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ»- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για το σύνολο της ανθρωπιστικής της προσφοράς και το κοινωνικό της έργο, βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού , από την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, το Σάββατο 5 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής.
Στην κατάμεστη αίθουσα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης , η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Μαρία Γιαννίρη, παρέδωσε το βραβείο στην Μαρί Κυριακού:
«Μέσω της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ», είπε μεταξύ άλλων, « έχετε ανοίξει ένα δίαυλο αλληλεγγύης και προσφοράς για εκατοντάδες ιδρύματα και συλλόγους για παιδιά».
Στο πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της Μαρί Κυριακού, αναφέρθηκε και ο υφυπουργός παιδείας Κ. Γκιουλέκας.
Η Μαρί Κυριακού, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε για την βράβευσή της και τόνισε: «Δεν είμαι μόνη μου. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, που προσπαθεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Και τα κάνει πάντα με πολύ αγάπη.» Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν ακόμη στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλη.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ως προσωπικότητα της χρονιάς 2013-2014, για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και την κοινωνική της προσφορά, βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού από την Κερκυραϊκή Eνωση Πειραιά και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κόρφου.
Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Σε μήνυμα της η κυρία Κυριακού, ευχαρίστησε θερμά για την τόσο ξεχωριστή τιμή και σημείωσε ότι πρόκειται για ένα έργο που επιτελείται με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας.
Βραβεύτηκαν ακόμη προσωπικότητες που ξεχώρισαν για το έργο τους, ο στρατηγός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Μανώλης Σφακιανάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, η Άννα Φόνσου για το έργο της στο «Σπίτι του Ηθοποιού», καθώς και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό τομέα, την εκπαίδευση την Επιστήμη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών στη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», παρέδωσε η Μαρί Κυριακού, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στους εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων, απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πρόνοιας, Έφης Μπέκου, με πολλή συγκίνηση, παρέλαβαν τις επιταγές από τη Μαρί Κυριακού, στα γραφεία του ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά είναι μια πολύ μεγάλη στήριξη για τη συνέχιση της λειτουργίας των ξενώνων τους, στους οποίους φιλοξενούν παιδιά. Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν ο καθένας ξεχωριστά τη Μαρί Κυριακού για την πολύτιμη συμβολή της και τη συμπαράστασή στο έργο τους.
Η Μαρί Κυριακού εξέφρασε τη συγκίνησή της, αλλά και την ικανοποίηση για την ανταπόκριση των τηλεθεατών, να στηρίξουν τη «ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» και να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους, παρέχοντας βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η Γραμμή θα συνεχιστεί για να στηριχθούν οικονομικά και άλλα Ιδρύματα. Μέχρι τώρα έχουν ενισχυθεί οικονομικά περισσότερα από 25 Σωματεία.

1.000 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Το καθημερινό κοινωνικό μήνυμα ΜΕ ΑΓΑΠΗ, συμπλήρωσε 1.000 εκπομπές γεμάτες σπουδαίες δράσεις. Σε αυτή τη διαδρομή των έξι ετών, παρακολουθήσαμε πράξεις αγάπης και πρωτοβουλίες εθελοντικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, μέσα από την εκπομπή ξεκίνησαν συνεργασίες με σκοπό την οικονομική στήριξη διάφορων Ιδρυμάτων, Οργανισμών και Σωματείων.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αν και η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την εκπομπή, οι άνθρωποί που στάθηκαν δίπλα στις ενέργειες, τις υποστήριξαν και θέλησαν και οι ίδιοι να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούσαν, συνεχώς αυξάνονταν!

"Με αγάπη για τους Έλληνες του εξωτερικού"

Η Μαρί Κυριακού επιφύλαξε μία χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τα παιδιά των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό. Διάβασε το παραμύθι της με τίτλο "τα Χριστούγεννα του Μάικ", το οποίο μεταδόθηκε μέσω των δορυφορικών καναλιών του ΑΝΤ1. Έτσι οι μικροί της φίλοι που μένουν μόνιμα στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους ήρωα και τους νέους φίλους του, να ταξιδέψουν μαζί τους στον κόσμο του παραμυθιού, να συνειδητοποιήσουν πόση χαρά και αγάπη μπορεί να προσφέρει κανείς κάνοντας πολύ απλά πράγματα, αλλά και φυσικά να περάσουν μαγικά Χριστούγεννα.

ΒΡΑΒΕΙΑ UNICEF-AΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε μια ειδική τελετή, στη Στοά του Βιβλίου απονεμήθηκαν τα βραβεία σε σχολεία και μαθητές από όλη την χώρα και το Εξωτερικό, που διακρίθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τα Δικαιώματα του Παιδιού της UNICEF.
Το 1ο βραβείο για το καλύτερο παραμύθι απένειμε η συγγραφέας και παρουσιάστρια Μαρί Κυριακού στα παιδιά του 10ου Δημοτικού σχολείου Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης.
Για την συμμετοχή της στην εκδήλωση η Μαρί Κυριακού δήλωσε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός μέσα από τον οποίο τα παιδιά μας δείχνουν πώς κατανοούν τα δικαιώματά τους. Είναι και μια ευκαιρία, είπε, να πάρουμε και εμείς μαθήματα από τα παιδιά.
Η κυρία Κυριακού, εντυπωσιάστηκε από την συμμετοχή αλλά και την καταπληκτική δουλειά των παιδιών, που αποτύπωσαν τα δικαιώματά τους σε ζωγραφιές, εκθέσεις και παραμύθια.

ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με το "Χρυσό Παράσημο Ανθρωπιστικής Αξίας" τιμήθηκε η Μαρί Κυριακού από τον Διεθνή Αυστριακό Οργανισμό "ALBERT SCHWEITZER", στη Βιέννη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Βιέννης και η Μαρί Κυριακού ήταν η μοναδική Ελληνίδα που έλαβε αυτή την τιμή. Σε μια σεμνή αλλά λαμπρή τελετή ο Πρόεδρος του Διεθνή Αυστριακού Ανθρωπιστικού Οργανισμού κ.Γιόρκ Στάινερ απένειμε το χρυσό παράσημο στην κυρία Κυριακού, η οποία και ευχαρίστησε θερμά για την τιμή. Για το έργο της Μαρί Κυριακού μίλησαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Albert Schweitzer κ.Στάινερ και ο Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος του Οργανισμού Βαρόνος Τόνυ Μπρέιτελ.

Υποτροφίες Με Αγάπη

Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αύριο είναι πολύ σημαντικό να διασώσουμε τα όνειρα των νέων ανθρώπων. Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη» πραγματοποίησε το όνειρο δύο παιδιών προσφέροντάς τους το στοιχειώδες αγαθό της μόρφωσης. Με στόχο να δώσει ελπίδα σε ακόμα περισσότερους νέους προσέφερε δύο υποτροφίες στο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών του ΑΝΤ1 σε δύο κορίτσια που προέρχονται από το ίδρυμα Σωτήρ στην Κεφαλονιά και από το σωματείο «οι Φίλοι του Παιδιού» αντίστοιχα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.
Συγκινητική ανταπόκριση για την Γραμμή Με Αγάπη
Συγκινητική και άμεση είναι η μέχρι τώρα ανταπόκριση για βοήθεια των παιδιών που διαβιούν σε Ιδρύματα και Φιλανθρωπικά Σωματεία, μέσω της τηλεφωνικής ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ που δημιούργησε η Μαρί Κυριακού και η τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Κουτιά με Αγάπη ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Με χιλιάδες ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, τροφοδοτούμε παιδιά και απορους συνανθρωπους μας σε όλη την Ελλάδα.